دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد: افراد در بعضی از مواقع در محیطهای كار و به علت نبود وقت كافی مجبور میشوند غذای خود را پشت میز كار میل كنند كه لازم است به نكاتی توجه كنند.
براساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت، وقتی افراد پشت میز كار غذا میخورند باید حواسشان به غذایی كه در دهان میگذارند باشد و اجازه ندهند به خاطر این كه حواسشان معطوف یك ایمیل و یا یك مورد كاری است بیش از حد غذا بخورند. همچنین افراد میتوانند برای ناهار یك وعده غذایی با حجم متعادل مصرف كنند و توجه داشته باشند كه این وعده در حدی نباشد كه احساس سیری بیش از حد و رخوت بعد از صرف غذا، برایشان ایجاد شود.
بنا به توصیه دفتر آموزش ارتقاء سلامت، بهتر است برای حفظ ایمنی غذا و حمل آن از ظرف مخصوص استفاده كرده و سپس آن را به یخچال موجود در محل كار منتقل كنند و اجازه ندهند منتقل كردن غذا به یخچال بیش از 2 ساعت به طول انجامد.
این گزارش میافزاید: افراد میتوانند هر زمان كه فرصت بود به قدم زدن و پیادهروی بپردازند و اگر مجبور هستند كه پشت میز، غذا را صرف كنند باید به دنبال راهكارهایی برای حركت در بقیه اوقات روز باشند و سعی كنند در مسیر برگشت به خانه قدری پیاده روی كنند.
این گزارش حاكیست، میز كار را همیشه باید مرتب، تمیز و ضدعفونی كنند و تمیز كردن میزكار حداقل روزی یكبار با مواد ضدعفونی توصیه میشود. پاك كردن میز تنها با دستمال كاغذی فایده چندانی ندارد و در از بین بردن آلودگیها مؤثر نیست. افراد میتوانند در هنگام صرف غذا بر روی میزكار خود، از یك روكش یا رومیزی كوچك استفاده كرده تا بین میكروبها و غذای آنها مانع ایجاد شود همچنین میتوانند غذا را به همراه یك دوست یا همكار صرف كنند تا فرصتی را برای استراحت و تجدید روحیه و تعامل با همكاران به خود بدهند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده واميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .