به گزارش ایسنا، به نظر میرسد افزایش سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون زمان مرگ را تا 14 سال به تعویق میاندازد.پروتئینها و چربیها به دلیل آسیب رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ ، نقش مهمی در بروز بیماریهای مزمن مثل امراض قلبی و سرطان ایفا میکنند.
کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید میشوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند و در نتیجه میتوانند با بروز این آسیبها مقابله کنند.
این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده واميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .