در اینجا می توانید مقاله های زیادی در مورد تغذیه ،محافظت از پوست و مو و هر چیزی که برای سلامتی نیاز دارید را بیابید
تولید شكلات های آبكی اما خوشمزه برای كنترل اضافه وزن
شكلات سالم به جای چربی حاوی آب بیشتری است و در مرحله فرآوری آن، آب جایگزین چربی می شود.
شكلات حاوی چربی كم كه تقریبا دو سوم آن را آب تشكیل می دهد ظاهرا برای استفاده مرتب و دائم ایده آل تر است.
علاوه بر شكلات، متخصصان می گویند سس مایونز و حلیم حاوی چربی كم هم چون مدت بیشتری در معده می مانند، می توانند از احساس گرسنگی مكرر جلوگیری كند.
متخصصان دانشگاه بیرمنگهام در انگلیس ادعا كرده اند، می توانند مواد عاری از كالری مثل آب، هوا یا ژل ها را جایگزین چربی موجود در شكلات كرده و در نتیجه مصرف این شكلات ها سبب تشدید چاقی و اضافه وزن نخواهد شد.
۶۰ درصد حجم این شكلات های جدید آب است اما از نظر مزه، بو و احساس لذت خوردن شكلات هیچ تفاوتی با شكلات های معمولی ندارند.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده واميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .