به گزارش خبرگزاري رسمي چين، مقالات منتشر شده در مجله Neurology نشان مي دهد افراد مسني كه در طول هفته حداقل سه تا چهار بار از غذاهاي دريايي نظير ماهي ها استفاده مي كنند، كمتر از ديگر هم سن و سالان خود دچار ضعف حافظه مي شوند.
گروهي از محققان فنلاندي، با انجام برخي بررسي ها بر روي تعداد كثيري از افراد مسن و كهنسال دريافتند امگا-3 موجود در ماهي و غذاهاي دريايي مي تواند از تحليل رفتن حافظه در اين دوران جلوگيري كند.اين محققان همچنين معتقدند مصرف اينگونه مواد غذايي مي تواند از بروز سكته هاي مغزي نيز مخصوصاً در دوران كهنسالي جلوگيري به عمل آورد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده واميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .