به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران به نقل از روابط عمومی مرکزبهداشت استان مرکزی؛ کاهو سرشاراز ویتامین های C، B ، A، دارای آهن،آهک، کلسیم، فسفر، منیزیم ، ید، منگنز، روی، سدیم و مس است.
کاهو دارای خواص هضم کننده غذا، محرک اشتها، ضد صفرا ، مسکن اعصاب و ضد دلهره و تشویش، ضد تب، ضد رماتیسم و کمی خواب آور است .
سالاد کاهو مانند تمام میوه ها و سالادها ،اشتها را تحریک می کند .
کاهو غذای زود هضمی است و باعث شستشوی معده و روده می شود و به علت داشتن مقادیرزیادی سلولز تخلیه روده را آسان می کند و برای مبتلایان به یرقان، انسداد مجاری کیسه صفرا و کسانیکه کلسترول خونشان زیاد است و استعداد چاق شدن دارند بسیارمفید است.
مطالعات جدید نشان می دهد که برگ کاهو در معالجه بسیاری از بیماریها مفید است.
ازفواید دیگر کاهو کاهش تنش و اضطراب است.
همچنین دانه کاهو، جهت تنگی نفس، سینه پهلو و سرماخوردگی مفید است و اثرخواب آلودگی دارد.
کاهو را درمعالجه و درمان عصبانیت، بی خوابی، دردهای اعصاب ، تپش قلب، سرفه های عصبی و تحریکات بکارمی رود.
کاهو کمی نفاخ است و برای مبتلایان به ورم روده مضر است و باعث فراموشی و کدورت ذهن و ضعف چشم می شود.
جهت رفع ضررکاهو باید آن را با نعناع ،کرفس و یا زیره تناول نمایید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب،نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده واميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا بهره گيريم.
نظر شماقابل روئیت برای عموم خواهدبود .